Szakmai háttér, motiváció:
13 éve dolgozom szociális területen, 1 állami és 3 civil szervezet rendszerében szereztem munka- és élettapasztalatot.
Voltam beosztott és intézményvezető, a vállakozás mellett jelenleg módszertani szakértőként dolgozom az Ökumenikus Segélyszervezetnél.

Kezdő alkalmazottként megéltem számos munkahelyi nehézséget, amit mintaszerűen még néhányszor újra megkaptam, hogy dolgozhassak vele. Vezetőként, középvezetőként szintén saját megéléseim lettek többek között az elmagányosodás, a megfelelés minden irányba és a folyamatos krízismenedzsment témakörei.

Két embert említenék meg, akik inspiráltak arra, hogy a segítő hivatást a szupervízióban teljesítsem ki. Az egyikük Pál Feri atya. 3 évadnyi keddi előadását élőben végigkövettem, sémák, szándékos vakság, kiégés nagytémakörök mentén. Az előadások, a könyvei és a vasárnapi szentbeszédéi inspirálnak arra, hogy a tőle kapott tudást és értékrendet integrálva mások segítségére lehessek.

A másik személy a jelenlegi vezetőm, akivel már 7 éve dolgozom együtt. Hatalmas szakmai tudása mellett alázata és az emberek felé tanúsított végtelen türelme minden nap példa számomra, hogyan érdemes másokkal bánni.

Bízom abban, hogy az évek során kapott értékeket, erőforrásokat és tudást jól át tudom adni és valódi segítséget tudok nyújtani azoknak, akik engem választanak segítőjüknek. Az "Olvasnivaló" fül alatt megtalálható a részletesebb szakmai bemutatkozásom is.